VÅRA PROJEKT

Vi Bygger Olika Typer av Hus


Vi på Skandinavisk Bygg och Bemanning AB kan guida dig genom hela processen. Vi tar fram ritningar efter dina önskemål och sätter i gång med bygget. Trähus, stenhus eller tegelhus, vi bygger det du drömmer om. Vi också utför olika moment som ingår i byggnationsprocessen: mark-och grundarbete, snickeri, VVS-arbete, elarbete, Kakelsättning och Måleri.


Vi på Skandinavisk Bygg och Bemanning AB är specialister på att bygga hus i Stockholm. Våra projekt sträcker sig över en rad olika stilar och storlekar för att passa varje kunds individuella behov och önskemål. Med vår expertkunskap och erfarenhet kan vi förverkliga dina drömmar om att bygga ditt eget hem. Betala oss ett besök så kan vi visa dig vårt imponerande arbete och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt drömhus.


Attefallshus


Upptäck våra imponerande projekt för attefallshus i Stockholm. Vårt team på Skandinavisk Bygg och Bemanning AB strävar efter att skapa vackra och funktionella hus för våra kunder. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett extra utrymme. Låt oss ta hand om byggandet medan du njuter av det färdiga resultatet.


Går du i tankarna att köpa et attefallshus? Vi har både nyckelfärdiga och anpassningsbara modeller. 

Fasadrenoveringar


Vi på Skandinavisk Bygg och Bemanning AB är stolta över våra framgångsrika fasadrenoveringsprojekt. Med kvalitetsmaterial och skickliga arbetare har vi förvandlat många gamla fasader till moderna och attraktiva byggnader. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder i Stockholm nöjda genom att leverera högkvalitativt arbete och överträffa deras förväntningar.


Efter besöket utvärderar vi vilket behov som finns, om det räcker med en delrenovering eller om det är bättre att renovera hela fasaden. Vi utvärderar eventuella brister eller skador och föreslår passande åtgärder.

Badrumsrenoveringar


Vår badrumsrenoveringsprojekt i Stockholm är ett uttryck för vårt engagemang för kvalitet och nöjda kunder. Projekt präglades av noggrannhet och professionalism, där varje detalj noggrant planerades och utfördes. Trots de utmaningar som renoveringsprojekt kan innebära, lyckades vi leverera en förstklassig badrumsupplevelse som överträffade förväntningarna. Vi använde moderna material och innovativa lösningar för att skapa ett funktionellt och stilfullt badrum, samtidigt som vi säkerställde överensstämmelse med Stockholms strikta förordningar och stadgar. Vårt fokus på detaljer och kundens önskemål gjorde våra badrumsprojekt till en framgång, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högsta kvalitet i framtida projekt.

VI KAN HJÄLPA DIG